Introductie Mid-Office Introductie Mid-Office

Introductie Mid-Office

Marel Maathuis Marel Maathuis

In de categorie Kern kun je verschillende artikelen vinden over de basis van Mid-Office. De categorie is onderverdeeld in verschillende mappen die hieronder kort worden toegelicht.

Algemeen

In alle onderdelen staat algemene kennis. Zo staat informatie over zoeken in het log of in overzichten, autorisatie-eenheden en nog veel meer.

Authenticatie en autorisatie

Onder de map Authenticatie en autorisatie valt informatie over wachtwoorden, inloggen en rollen. In deze map vind je daarom artikelen zoals Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen? en Tijdsduur Mid-Office instellen voor automatisch uitloggen.

Communicatie

In de Communicatie map staan artikelen over hoe je contact kunt hebben met gebruikers. Hieronder vallen artikelen zoals Nieuwsberichten, Hoe zie ik welke e-mails verstuurd zijn? en Berichtencentrum - Stel een vraag knop.

HRM/CRM

In de map HRM/CRM vind je informatie over de verschillende gebruikers in Mid-Office en mogelijkheden bij een plaatsing. Informatie over Actieve/inactieve inleners, plaatsingen en flexkrachten en Relatiebeheerders vind je hier.

Branding, look & feel

Wil je meer informatie over het dashboard beheer of hoe je de kleuren van de tegels op het dashboard kunt instellen? Kijk dan in de map Branding, look & feel.

Privacy

Alle informatie over het Privacyprofiel vind je in de map Privacy. Ook vind je hier informatie over het Privacy statement en de Vergeet mij optie

Helpdesk

In Mid-Office heb je verschillende gebruikers; leveranciers, inleners, flexkrachten, bemiddelaars en subleveranciers. Via de helpdesk kun je deze gebruikers overnemen. In de map Helpdesk vind je alle informatie hoe dit werkt.

App

Mid-Office is niet alleen via de browser beschikbaar, ook kun je via de App Store of Google Play Store de e-UUR app downloaden. Meer informatie hierover vind je in de map App.