Relatiebeheerders Relatiebeheerders

Relatiebeheerders

Marel Maathuis Marel Maathuis

Met relatiebeheerders kun je gemakkelijk onderscheid maken in e-UUR tussen verschillende onderdelen van jouw organisatie. Hieronder lees je hoe je de relatiebeheerder handmatig kunt instellen en in welke overzichten je de relatiebeheerder kunt gebruiken.

Instellen relatiebeheerder

Ga naar Start > Applicatiebeheer > Instellingen en zet een vinkje bij Relatiebeheer inschakelen onder Instellingen - Algemeen.

Klik hierna op Opslaan.

Je kunt nu relatiebeheerders instellen. Ga naar Start > Applicatiebeheer > Relatiebeheer en klik op de knop Nieuw om een relatiebeheerder toe te voegen. Vul een nummer en naam in en klik op Opslaan.

De relatiebeheerder is toegevoegd in het overzicht. Wil je de relatiebeheerder wijzigen of verwijderen? Klik de relatiebeheerder aan en klik daarna op de knop Wijzig of Verwijder

Ga vervolgens naar de inlener via Start > Inleners en selecteer de juiste inlener. Klik op Bewerken, selecteer onder Relatiebeheerder de juiste naam en klik op Opslaan.

Overzichten relatiebeheerders

In onderstaande overzichten kan er worden geselecteerd en gefilterd op relatiebeheerders.

• Inschrijvingen (Start > Inschrijvingen).
  • Flexkracht-onboarding (Start > Flexkracht-onboarding > Flexkracht-onboardingen).
  • Berichtencentrum (Start > Berichtencentrum > Berichten).
  • Wijzigingsaanvragen (Start > Wijzigingsaanvragen).
  • Urenbriefjes (Start > Urenbriefjes > Urenbriefjes (enkel), (gegroepeerd) en Openstaande urenbriefjes).
  • Bedrijfsprocesitems (Start > [naam bedrijfsproces] > [naam procesitems]).

Is de kolom Relatiebeheerder niet zichtbaar? Voeg dan de kolom toe aan het overzicht. In het artikel Zoeken in overzichten kun je lezen hoe je kolommen toevoegt en dit nieuwe overzicht kunt opslaan.