Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen? Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Het aanvragen van een nieuw wachtwoord is in e-UUR erg gemakkelijk. Wanneer je naar e-UUR gaat, zie je in het midden van het scherm het inlogscherm staan. Onderaan het inlogscherm klik je op de knop Wachtwoord vergeten.

Vul nu het E-mailadres in dat je gebruikt wanneer je in e-UUR wilt inloggen. Typ het woord over dat je in het plaatje ziet staan. Klik daarna op de knop Wachtwoord opvragen.

Je krijgt nu onderstaande melding te zien. Ontvang je geen e-mail of is de link verlopen (zie hieronder voor meer informatie), klik dan op Opnieuw proberen.

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met daarin een link om je nieuwe wachtwoord in te stellen. Klik op deze link. Je kunt nu een nieuw wachtwoord instellen. Vul een nieuwe wachtwoord in en bevestig deze. Klik daarna op Instellen.

Vervolgens zal e-UUR openen op het dashboard van de gebruiker.

Geldigheid activatielink

De e-mail met link naar het instellen van een nieuw wachtwoord is een bepaald aantal uur geldig. Hierna kan er geen nieuw wachtwoord meer worden ingesteld.

De termijn dat de link geldig is, kan door de leverancier worden ingesteld. Onder Start > Applicatiebeheer > Instellingen kun je onder Instellingen - Algemeen bij Geldigheid activatielink (in dagen) instellen hoe lang de link geldig is. Als er niets is ingevuld, is de link standaard 1 dag geldig. Dit kan worden gewijzigd tot een maximum van 21 dagen. Dit geldt voor zowel voor de optie Wachtwoord vergeten in het inlogscherm, als het welkomstbericht voor de flexkracht.

Als de termijn van de activatielink is verlopen, dat is het advies om nog een keer op Wachtwoord vergeten te klikken en de e-mail nogmaals te laten versturen. Wanneer het een nieuwe flexkracht betreft, kun je als leverancier het welkomstbericht nogmaals verzenden naar de flexkracht. Door de flexkracht in e-UUR op te zoeken en vervolgens via 'Overig' te kiezen voor Verstuur welkomstbericht.

Inloggen

Heb je problemen met inloggen? Lees dan het artikel Inloggen lukt niet. Daarnaast kun je in het artikel Hoe kan ik een wachtwoord wijzigen voor een gebruiker? meer informatie vinden voor het wijzigen van een wachtwoord voor een andere gebruiker.