Een Flexkracht aanmaken Een Flexkracht aanmaken

Een Flexkracht aanmaken

Marel Maathuis Marel Maathuis

De flexkracht, ook wel medewerker genoemd, is binnen e-UUR de gebruiker waar de urenbriefjes op geboekt worden. De flexkracht heeft een eigen dashboard waarop kan worden ingelogd en vanuit daar kan de flexkracht inzage krijgen in zijn urenbriefjes (en invullen, indien de plaatsing daar voor ingericht is) en eventuele nieuwsberichten zien die door de leverancier zijn gepubliceerd.

Een nieuwe flexkracht aanmaken

Het aanmaken van een flexkracht doe je via Start -> Flexkrachten. Kies hier voor de knop '+ Nieuw'.

Nadat er op +Nieuw is gedrukt kom je in een scherm waar je een aantal gegevens over de flexkracht in kunt vullen. Het scherm ziet er als volgt uit:

Hier zijn een aantal gegevens verplicht voor het opslaan van de flexkracht;

• Voornaam

• Achternaam

• Geslacht

• E-mail adres

Buiten deze verplichte gegevens kun je hier naar wens ook de overige velden vullen. Nadat alle informatie is ingevuld druk je op opslaan en de flexkracht is aangemaakt.

Na het opslaan wordt er automatisch een e-mail naar het ingevulde e-mail adres  van de flexkracht verstuurd met daarin een link om een wachtwoord aan te maken.

Je kunt op ieder moment terugkeren naar de flexkracht om deze gegevens aan te passen en/of te wijzigen door de flexkracht vanuit het overzicht aan te klikken en te kiezen voor 'Bewerken'. Ook kun je hier kiezen voor 'Verwijderen' en aan de rechterzijde van het scherm vind je een aantal aanvullende opties onder de knop 'Overig' zoals het versturen van een welkomstbericht met daarin een link om het wachtwoord in te stellen en het activeren / de-activeren van de flexkracht.

Meer over activeren/de-activeren vind je in dit kennisbank artikel: Actieve/inactieve inleners, plaatsingen en flexkrachten.

< Naar de vorige pagina: Een inlener aanmaken. Naar de volgende pagina: Looncomponenten aanmaken >