Tijdsduur e-UUR instellen voor automatisch uitloggen Tijdsduur e-UUR instellen voor automatisch uitloggen

Tijdsduur e-UUR instellen voor automatisch uitloggen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Als leverancier kun je instellen hoe lang een sessie van e-UUR duurt voordat je automatisch wordt uitgelogd. Ga hiervoor naar Start -> Applicatiebeheer -> Instellingen en selecteer onder Instellingen - Algemeen bij Sessie timeout een tijdsperiode voor de e-UUR sessie.

Als hier niets is ingevuld, zal een gebruiker bij geen activiteiten automatisch na 30 minuten worden uitgelogd.