Berichtencentrum - Stel een vraag knop Berichtencentrum - Stel een vraag knop

Berichtencentrum - Stel een vraag knop

Marel Maathuis Marel Maathuis

Het is binnen e-UUR mogelijk voor flexkrachten en inleners om een vraag te stellen aan de leverancier.

Door middel van het klikken op de tegel Help komt er een popup naar voren met uitleg van het dashboard. Hier kun je klikken op de knop Stel een vraag.

De flexkracht of inlenergebruiker krijgt, na het doorzetten van de vraag onderstaandde bevestiging.

Waar kun je de berichten vinden?

De vragen of berichten die zijn gesteld door flexkrachten en inleners komen allemaal terecht in het berichtencentrum. Ook wordt hier een e-mail van verstuurd naar een vooraf in te stellen e-mailadres. Via Start > Berichtencentrum > Berichten kun je alle berichten vinden die zijn gestuurd. Het berichtcentrum dient tevens voor andere berichtsoorten zoals exceptierapportages. De vragen die via de tegel zijn gesteld herken je aan het Berichttype: Stel een vraag.

Het bericht kun je via e-UUR beantwoorden door deze aan te klikken en hiervoor het vakje Reactie te gebruiken. Dit is ook het enige veld welke je kunt invullen.

Vervolgens kun je de reactie versturen en krijgt de gebruiker een melding aan de linkerzijde in het actiemenu.

De gebruiker kan het antwoord in zijn berichtenoverzicht terug vinden. Een eventuele nieuwe reactie is uiteraard ook mogelijk.

Wanneer het bericht volledig is afgehandeld, kun je de status van met bericht wijzigen door gebruik van de daarvoor ingerichte knop Markeer als afgehandeld.

Wil je meer weten over de afhandeling van berichten in het berichtencentrum? Lees dan het artikel Afhandelen berichten in het berichtencentrum.

Waar kun je instellen waar de e-mail naar toe gaat?

Bij de instellingen is voor de leverancier de mogelijkheid om te kiezen naar welk e-mailadres de vragen worden gestuurd. Via Start > Applicatiebeheer > Instellingen is er de optie E-mailadres voor klantvragen.

Vervolgens ontvang je de volgende e-mail op het ingevulde adres.

Waar kun je deze optie uitzetten?

Deze optie is eenvoudig uit te zetten door het weghalen van het e-mailadres, of het niet invullen hiervan. Door het veld leeg te laten, verdwijnt de optie om via de tegel een vraag te kunnen stellen.