Bemiddelaar nieuwe vacature aanmaken Bemiddelaar nieuwe vacature aanmaken

Bemiddelaar nieuwe vacature aanmaken

Marel Maathuis Marel Maathuis

De bemiddelaar heeft, net als de leverancier, op zijn dashboard het menu Werving en selectie beschikbaar als hij de rol van HR medewerker (bemiddelaar) heeft. Heeft de bemiddelaar dit menu niet zichtbaar, kijk dan of de bemiddelaar de juiste rol heeft. Zie het artikel Werving en selectie: rollen gebruikers (stap 1)

Via de tegel Nieuwe vacature op het dashboard kan een bemiddelaar een nieuwe vacature aanmaken. Klik op de tegel Nieuwe vacature

Een bemiddelaar kan een vacature aanmaken als er aan twee voorwaarden wordt voldaan.

Als eerst moet het Wervingsproces Bemiddelaar initieert, leverancier ondersteunt zijn ingesteld. Is dit proces niet ingesteld bij de allocatie-configuratie, dan kan de bemiddelaar geen vacature aanmaken. Er is dan geen tegel Nieuwe vacature beschikbaar op het dashboard.

Als tweede moet het Wervingsproces zijn ingesteld bij de inlener. Ga als leverancier naar Start > Inleners en selecteer de inlener waaronder de bemiddelaar valt. Klik op Bewerken en zet een vinkje bij de Allocatie-configuraties die van toepassing zijn voor de betreffende bemiddelaar. Meer informatie hierover vind je in het artikel Inlener nieuwe vacature aanmaken.

Nadat de bemiddelaar op de tegel Nieuwe vacature klikt, moet je selecteren welke inlener en allocatie-configuratie je wilt gebruiken. Selecteer eerst een inlener. Daarna kun je de juiste allocatie-configuratie selecteren.

Bij Inlener kun je kiezen uit de inleners waarbij de bemiddelaar betrokken is en waaraan een allocatie-configuratie is gekoppeld. Selecteer een inlener.

Daarna kun je bij Allocatie-configuratie kiezen uit de allocatie-configuraties die je hebt aangemaakt waarbij het proces Bemiddelaar initieert, leverancier ondersteunt is ingesteld.

Selecteer een allocatie-configuratie en klik daarna op Aanmaken.

De vacature wordt nu aangemaakt. In het artikel Werving en selectie: nieuwe vacature aanmaken (stap 5) kun je verder lezen hoe je de vacature kunt opstellen.