URL naar vacature URL naar vacature

URL naar vacature

Marel Maathuis Marel Maathuis

Een vacature kun je onder de aandacht bij iemand brengen door de URL van de vacature door te geven. Afhankelijk van op welke vacatureborden de vacature is geplaatst, zijn er verschillende URL's beschikbaar voor een vacature. De URL's kun je gemakkelijk in e-UUR vinden.

Ga naar Start > Werving en selectie > Vacatures (leverancier en bemiddelaar) of naar de Vacatures vanuit het actieoverzicht (inlener). Open de vacature waarvan je de URL wilt weten. Klik op Overig > URL's naar vacature.

Door de verschillende vacatureborden, is een vacature op verschillende plekken zichtbaar. Afhankelijk van op welk vacaturebord de vacature is gepubliceerd, krijg je verschillende URL's te zien.

Is een vacature niet gepubliceerd op het vacaturebord van de inlener, dan is er ook geen URL voor het vacaturebord van de inlener. Meer informatie over het publiceren van een vacature vind je in het artikel Vacature publiceren.

Let op: alleen van vacatures die zijn gepubliceerd kun je de URL's opvragen.