Instellingen vacaturebord inlener Instellingen vacaturebord inlener

Instellingen vacaturebord inlener

Marel Maathuis Marel Maathuis

De inlener kan zijn eigen vacaturebord aanmaken of de uitstraling van een bestaand vacaturebord aanpassen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe de inlener dit kan doen. De volgende onderwerpen worden behandeld.

• Eigen vacaturebord instellen
    • Uitstraling aanpassen

Eigen vacaturebord instellen

Klik op de tegel Eigen vacaturebord instellen voor het aanmaken van een Inlener vacaturebord. Daarnaast is het mogelijk dat de inlener zelf een Vacaturelocatie vacaturebord aanmaakt. Klik daarvoor op de tegel Vacaturelocatie vacaturebord instellingen toevoegen. Meer informatie over de verschillende vacatureborden vind je in het artikel Vacature publiceren.

De inlener kan daarnaast bestaande vacatureborden aanpassen. Hiervoor gaat hij naar Vacaturebord instellingen in zijn actieoverzicht aan de linkerkant. Open het overzicht en klik het vacaturebord aan dat je wilt aanpassen. Klik op Bewerken om de gegevens aan te passen.

Uitstraling aanpassen

De inlener kan de kleuren aanpassen en een logo toevoegen. Vul bij Kleur 1 en/of Kleur 2 een kleur in. De kleur kun je gemakkelijk instellen op verschillende manieren. Standaard zijn de kleuren van de Akyla-klant huisstijl geselecteerd. Meer informatie over huisstijlen vind je in het artikel Huisstijlen

Klik de kleur aan om deze te wijzigen. Je kunt nu de kleur wijzigen door een kleur uit te kiezen of in te vullen via RGB, HSL of HEX. Klik daarvoor op de pijltjes.

Let op: er moet altijd een kleur worden gekozen, je kunt geen leeg veld hebben.

Voor dit artikel worden de kleurcodes #ff521A (oranje) en #1D84BD (blauw) gebruikt voor dit specifieke vacaturebord. Dit zijn de primaire (kleur1) en secundaire (kleur2) kleur van e-UUR. Deze kleuren worden gebruikt voor de zoekbalk en icoontjes van de vacatures op het vacaturebord. Je kunt daarnaast een Achtergrondkleur instellen. Voor dit artikel is de kleurcode #fcba03 (geel) voor de achtergrond ingesteld.

Voeg ook een logo toe voor het vacaturebord onder Bijlage logo. Eventueel kun je een Extern css bestand toevoegen. Daarover vind je meer informatie in het artikel Vacaturebord op eigen website.

Klik op Voorbeeld om het vacaturebord in een nieuw tabblad te openen met de ingestelde kleuren en logo.

Na het opslaan vind je onderaan onder Externe URL de link naar dit specifieke vacaturebord. Klik op Open om het vacaturebord te openen.