Vacaturebord op eigen website Vacaturebord op eigen website

Vacaturebord op eigen website

Marel Maathuis Marel Maathuis

Het vacaturebord is toegankelijk vanuit e-UUR. Ga naar de eigen e-UUR omgeving en vul achter dat adres in de browser /vacatures in voor het algemene vacaturebord. Elk vacaturebord kun je ook op de eigen website plaatsen. De ontwikkelaar van jouw eigen website kan dit doen door door de URL van het vacaturebord in een iFrame te plaatsen en eventueel een eigen CSS-bestand in e-UUR toe te voegen.

De volgende onderwerpen worden in dit artikel behandeld.

• URL vacaturebord
  • CSS toevoegen
    • Overige vacatureborden

URL vacaturebord

De vacatureborden zijn toegankelijk via onderstaande URL's.

• Voor het algemene vacaturebord geldt: de eigen e-UUR omgeving/vacatures/extern
  • Voor de de bemiddelaar geldt: de eigen e-UUR omgeving/vacatures/extern/mediator/<extern nummer bemiddelaar>.
  • Voor de inlener geldt: de eigen e-UUR omgeving/vacatures/extern/staffingcustomer/<extern nummer inlener>.

De URL die in het iFrame moet worden geplaatst vind je daarnaast bij de vacatureborden onder Externe URL. Ga hiervoor naar Start > Werving en selectie > Publicatiebeheer > Vacaturebord en open het vacaturebord waarvan je de URL wilt hebben.

CSS toevoegen

Het CSS-bestand kan als volgt in e-UUR worden toegevoegd. Ga naar Start > Werving en selectie > Publicatiebeheer > Algemeen Vacaturebord om CSS toe te voegen voor het algemene vacaturebord. Klik op Regel toevoegen. Voeg een CSS-bestand toe en klik op Opslaan.

Overige vacatureborden

Ga naar Start > Werving en selectie > Publicatiebeheer > Algemeen Vacaturebord om CSS toe te voegen voor de andere vacatureborden. Open een vacaturebord om een CSS-bestand toe te voegen. Meer informatie over de andere instellingen vind je in de artikelen Vacature publiceren en Instellingen vacaturebord inlener.

Je kunt vervolgens een CSS bestand toevoegen onder Bijlage Extern css. Klik op Upload en voeg een CSS-bestand toe. Klik daarna op Opslaan

Een voorbeeld van een CSS bestand voor het wijzigen van de kleur van het menu van het vacaturebord, vind je hieronder.

/** Color 1 */
.themed .background-color1,
.themed div.left-column > div.sidebar > div.current-identity > div.user-image,
.themed div#pageWrapper.vacancy div.left-column > div.sidebar.searchbar,
.themed div.registration div.registration-tab i.fa,
.themed div.form-steps div.akyla-tab-title i.fa,
.themed div.aw-badge-container div.number,
body.themed div.ui-datepicker a.ui-state-active,
.themed .ps-container > .ps-scrollbar-x-rail > .ps-scrollbar-x,
.themed div.page-wrapper > div.page-footer,
.themed.mobile div.awjs-p-wrapper > div.awjs-pane-title,
.themed.mobile div.info-tabs > div.awjs-pane-title,
/** old */
.themed div.login-left,
.themed div.login-forms-frame button.login-button.primary,
.themed div.aw-badge-wrapper.color1.inverted,
.themed div.awjat-pane-wrapper.buttons,
.themed h1.help,
.themed div.jTour_content > h1
{
    background-color: #aa8236;
}

Wil je een toegevoegd bestand verwijderen, klik dan op het kruisje en daarna weer op Opslaan