Profiel gebruiker Profiel gebruiker

Profiel gebruiker

Marel Maathuis Marel Maathuis

Elke gebruiker in e-UUR heeft een eigen profiel als hij is ingelogd. In het profiel kun je verschillende instellingen instellen en gegevens van de gebruiker terugvinden. In dit artikel wordt uitgelegd welke gegevens er bij het profiel horen en wat je er mee kunt doen. De volgende onderwerpen worden in dit artikel behandeld.

• Profielgegevens
    • Accountdetails/bijlagen
    • Instellingen
  • Acties bij het profiel
    • Inloggen
    • Privacy
    • Werving en selectie module
  • Tabbladen
    • Leverancierseenheid/autorisatie-eenheden
    • Vertrouwde apparaten
    • Privacyprofielen
    • Gekoppelde accounts

Profielgegevens

Als een gebruiker is ingelogd in e-UUR dan vindt hij bovenaan zijn dashboard zijn profiel terug onder het poppetje of door op de letter van zijn naam of profielfoto te klikken.

Bij de inlener is er extra een tegel Profiel beschikbaar. Als je op deze tegel klikt, dan opent ook het profiel van de inlenergebruiker. Deze tegel kun je (de-)activeren op het dashboard van de inlener. Meer informatie over het activeren van tegels op het dashboard vind je in het artikel Dashboard beheer.

Alle gebruikers vinden hier hun Persoonsgegevens, Adresgegevens, Contactgegevens en Rekeninggegevens terug. De leverancier, bemiddelaar en kandidaat (die niet flexkracht is) kunnen deze gegevens zelf aanpassen door op Bewerken te klikken.

De inlener en flexkracht (die eventueel ook kandidaat is) kunnen deze eigen gegevens niet zelf aanpassen. De leverancier kan deze gegevens aanpassen bij de flexkrachten (die ook kandidaat zijn) en inleners.

Accountdetails/bijlagen

Alle gebruikers hebben een onderdeel Accountdetails waarbij je kunt zien dat het account Actief is in e-UUR als daar Ja onder staat.

Daarnaast kunnen de leveranciergebruiker en de bemiddelaargebruiker hier een profielfoto toevoegen door op de Upload knop te klikken. De inlener en flexkracht/kandidaat kunnen dit onder Bijlagen doen. Klik hiervoor op Bewerken en vervolgens onder Upload profielfoto. De profielfoto zie je na het opslaan terug bij de gebruiker in plaats van de eerste letter van de voornaam.

Instellingen

Onder Instellingen kunnen alle gebruiker hun Taal instellen. De taal die je hier instelt, wordt voor die gebruiker de standaard taal van de e-UUR omgeving. Deze taal wordt bijvoorbeeld gebruikt voor vertalingen die zijn ingesteld. Zie voor meer informatie over vertalingen het artikel Volgorde vertalingen. Je kunt altijd van taal wisselen door op het vlaggetje bovenaan het dashboard te klikken.

De inlener heeft hier ook de extra instelling Urenbriefje notificatie type voor het verzamelen van urenbriefjes. Meer over deze instelling vind je in het artikel  De accordeerder wil niet voor elk aangeboden urenbriefje een e-mail ontvangen, hoe stel ik dit in?

Daarnaast heeft een inlener die de Rol van HR medewerker (inlener) heeft hier instellingen voor de notificaties van de Werving en selectie module. In het artikel Notificaties van vacatures en sollicitaties voor de inlener kun je lezen hoe dit werkt.

Acties bij het profiel

Als je het profiel opent dan zijn er verschillende acties beschikbaar. Deze worden hieronder uitgelegd.

Inloggen

Alle gebruikers kunnen hier hun Wachtwoord veranderen, een Pincode instellen/veranderen en onder Overig > Uitloggen uitloggen uit de e-UUR omgeving. Uitgebreide informatie over deze acties vind je in de artikelen Hoe kan ik een wachtwoord wijzigen voor een gebruiker? en Inloggen met pincode

Privacy

Met de actie Vergeet mij kan een gebruiker aan de leverancier vragen of al zijn gegevens uit e-UUR te verwijderen. In het artikel Vergeet mij optie kun je lezen hoe dit werkt. Daarnaast kun je hier je gegevens Deanonimiseren. Hiermee kun je de gegevens die zijn geanonimiseerd weer de-anonimiseren met een persoonlijke sleutel. Informatie hierover vind je in het artikel Hoe gebruik ik de persoonlijke sleutel?.

Werving en selectie module

Een kandidaat of een flexkracht die ook kandidaat is, heeft een extra actie beschikbaar. De actie Mijn eigenschappen beheren gebruik je voor het invullen/wijzigen van de kandidaateigenschappen die je gebruikt voor sollicitaties. Meer hierover vind je in het artikel Kandidaateigenschappen.

Tabbladen

Onderaan het profiel zijn er verschillende tabbladen met gegevens beschikbaar. Deze worden hieronder uitgelegd.

Leverancierseenheid/autorisatie-eenheden

De leverancier heeft hier een tabblad met Leverancierseenheid en de inlener met Autorisatie-eenheden. Zij zien hier aan welke leverancierseenheden of autorisatie-eenheden zij zijn gekoppeld. Informatie over leverancierseenheden vind je in het artikel Leverancierseenheden en over autorisatie-eenheden in het artikel Hoe stel ik autorisatie-eenheden in?.

Vertrouwde apparaten

Alle gebruikers hebben een tabblad Vertrouwde apparaten waarop je kunt zien op welke apparaten er is ingelogd door de gebruiker. Hierbij kun je apparaten deactiveren als je dat apparaat niet meer wilt gebruiker voor e-UUR. In het artikel Vertrouwde apparaten kun je meer lezen over vertrouwde apparaten.

Privacyprofielen

Op het tabblad Privacyprofielen vinden alle gebruikers een overzicht van gebruikte privacyprofielen in de e-UUR omgeving. Hiermee wordt bepaald wanneer gegevens in e-UUR worden geanonimiseerd of verwijderd. Klik een Object aan om te zien wat de ingestelde regels zijn. Lees in het artikel Privacyprofiel hoe je privacyprofielen kunt inrichten.

Gekoppelde accounts

Het tabblad Gekoppelde accounts geeft aan of e-UUR is gekoppeld met andere e-UUR omgevingen of externe software pakketten. In het artikel Meerdere e-UUR omgevingen inloggen via SSO kun je er meer over lezen.