Leverancierseenheden Leverancierseenheden

Leverancierseenheden

Marel Maathuis Marel Maathuis

Met leverancierseenheden kun je eenvoudig vestigingen of administraties onderverdelen in e-UUR.

De inrichting van leverancierseenheden is afhankelijk van het backoffice systeem, als je dit gebruikt. Bij leverancierseenheden kun je denken aan verschillende vestigingen, afdelingen of rayongebieden. Deze verschillende eenheden hebben hun eigen flexkrachten en/of bijbehorende administratie. De leverancierseenheden lopen parallel en hebben geen inzicht in de e-UUR omgeving van andere eenheden.

Hieronder wordt uitgelegd hoe je leverancierseenheden kunt instellen. Daarna vind je een overzicht van de zichtbaarheid voor een leveranciersgebruiker met een bepaalde leverancierseenheid.

Leverancierseenheden instellen

Een Leveranciereenheid kan worden toegevoegd via Start > Bedrijfsgegevens en klik dan op de knop Leveranciereenheid toevoegen.

Vul vervolgens een beschrijving in en klik op Opslaan.

Onderaan staan op het tabblad Leverancierseenheid de verschillende leverancierseenheden.

Wil je een leverancierseenheid verwijderen of bewerken? Klik dan hier de leverancierseenheid aan.

Nadat de leverancierseenheden zijn ingesteld, kun je een inlener en/of flexkracht koppelen aan een leveranciereenheid. Ga naar Start > Inleners/Flexkrachten en selecteer een inlener of flexkracht.

Klik op Bewerken en selecteer onder Algemeen bij Leverancier-eenheid de juiste leverancierseenheid.

Klik op Opslaan. De inlener of flexkracht valt nu onder de geselecteerde leverancierseenheid en is alleen zichtbaar voor die leverancierseenheid.

Let op: als er geen leverancierseenheid bij de inlener of flexkracht is geselecteerd, dan is die inlener of flexkracht voor alle leveranciersgebruikers zichtbaar.

Modules

Bij de modules onboarding, werving & selectie en procesarchitect wordt de zichtbaarheid voor leveranciersgebruikers bepaald op basis van het leverancierseenheidveld van het betreffende item (dus van de onboarding, sollicitatie of procesitem). Dit veld wordt automatisch ingevuld op basis van de gekoppelde inlener (als die er is) of mag door de leverancier handmatig ingevuld worden (het veld moet dan opgenomen worden in de formulierconfiguratie).

Overzicht

Hieronder vind je een voorbeeld van een inrichting van e-UUR waarbij er 3 flexkrachten, 2 verschillende leverancierseenheden en 3 verschillende leveranciersgebruikers zijn. In het overzicht vind je welke leveranciersgebruiker wel of niet de gegevens kan zien.

Flexkrachten

1. Flexkracht 1 met leverancierseenheid A.
  2. Flexkracht 2 met leverancierseenheid B.
  3. Flexkracht 3 met geen specifieke leverancierseenheid (alle)

Inlener

1. Inlener met leverancierseenheid B.

Leveranciersgebruikers

1. Leveranciersgebruiker X met leverancierseenheid A.
  2. Leveranciersgebruiker Y met leverancierseenheid B.
  3. Leveranciersgebruiker Z met geen specifieke leverancierseenheid (alle)

Wel zichtbaar voor de leveranciersgebruiker.

Niet zichtbaar voor de leveranciersgebruiker.

Leveranciersgebruiker X
(leverancierseenheid A)
Leveranciersgebruiker Y
(Leverancierseenheid B)
Leveranciersgebruiker Z
(alle leverancierseenheden)
Flexkracht 1 (leverancierseenheid A)

Flexkracht 2
(leverancierseenheid B)

Flexkracht 3
(alle leverancierseenheden)

Inlener (leverancierseenheid B)

Plaatsing flexkracht 1
bij inlener (leverancierseenheid B)

Urenbriefje flexkracht 1

Reserveringsbriefje flexkracht 1

Onkostenbriefje flexkracht 1

Onboarding nieuwe flexkracht bij inlener (leverancierseenheid B)

Sollicitatie bij inlener (leverancierseenheid B)