Hoe kan ik een wachtwoord wijzigen voor een gebruiker? Hoe kan ik een wachtwoord wijzigen voor een gebruiker?

Hoe kan ik een wachtwoord wijzigen voor een gebruiker?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Je kunt wachtwoorden wijzigen voor jezelf, maar ook voor de inleners en/of flexkrachten. Neem hiervoor de betreffende gebruiker over via de Helpdesk en volg onderstaande aanwijzingen.

Stap 1: Om het wachtwoord te wijzigen klik je rechts boven in het scherm op Profiel.

Stap 2: Vervolgens klik je op de knop Wachtwoord veranderen.

Stap 3: Vul tweemaal het gewenste nieuwe wachtwoord in en klik op Wachtwoord wijzigen.

Let op: het wachtwoord moet bestaan uit minimaal één hoofdletter, één kleine letter, één cijfer, één speciaal karakter en minimaal 8 karakters lang zijn.

Wanneer het wachtwoord succesvol gewijzigd is, zie je onderstaande melding.

Let op: e-UUR verstuurt geen bevestigings e-mail met het nieuwe wachtwoord. Informeer daarom altijd de gebruiker wanneer je zijn of haar wachtwoord hebt gewijzigd.