Hoe gebruik ik de persoonlijke sleutel? Hoe gebruik ik de persoonlijke sleutel?

Hoe gebruik ik de persoonlijke sleutel?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Zodra in e-UUR informatie van een gebruiker wordt geanonimiseerd, ontvangt de gebruiker een e-mail met een persoonlijke sleutel. Met deze persoonlijke sleutel kunnen gegevens die geanonimiseerd zijn, weer gede-anonimiseerd worden.

Door op de link en de e-mail te klikken, krijg je onderstaand (leeg) scherm te zien.

Vul hier de sleutel in uit de e-mail inclusief de tekst -----BEGIN PRIVATE KEY----- en -----END PRIVATE KEY-----. Klik hierna op Deanonimiseren

Let op: de sleutel is persoonsgebonden en wordt éénmalig verstrekt bij de eerste actie die wordt uitgevoerd door het ingestelde profiel. Wanneer er in een later stadium meer gegevens worden geanonimiseerd, krijgt de gebruiker géén nieuwe sleutel maar kan de eerder ontvangen sleutel gebruiken. De sleutel wordt tevens maar eenmalig verstrekt en is niet terug te halen uit e-mailberichten of door Akyla.