Vacaturebord voor de inlener of bemiddelaar Vacaturebord voor de inlener of bemiddelaar

Vacaturebord voor de inlener of bemiddelaar

Marel Maathuis Marel Maathuis

Voor de werving en selectiemodule is een e-UUR vacaturebord beschikbaar. Het vacaturebord is toegankelijk vanuit e-UUR. Ga naar de eigen e-UUR omgeving en vul achter dat adres in de browser /vacatures in voor het gehele vacaturebord. Bijvoorbeeld akyla.flexportal.eu/vacatures

Daarnaast kunnen er aparte vacatureborden aangemaakt worden. In het artikel Vacature publiceren kun je in het algemeen lezen hoe je dit kunt doen.

Een inlener kan zelf vacatureborden aanmaken en aanpassen (dit kan de bemiddelaar niet). In het artikel Instellingen vacaturebord inlener kun je lezen hoe hij dit kan doen.

Voor de inleners en bemiddelaars zijn de vacatureborden op de volgende manier toegankelijk.

• Het vacaturebord van een inlener kun je bereiken via de e-UUR_URL/vacatures/extern/staffingcustomer/extern nummer of via de e-UUR_URL/vacatures/extern/staffingcustomer/id.
  • Het vacaturebord van een bemiddelaar kun je bereiken via de e-UUR_URL/vacatures/extern/mediator/extern nummer of via de e-UUR_URL/vacatures/extern/mediator/id.

In de URL vervang je extern nummer of het id door het daadwerkelijke externe nummer of id van de inlener of bemiddelaar. Op deze manier kun je de vacatures van een inlener of bemiddelaar tonen op een apart vacaturebord.

De URL vind je ook bij de vacatureborden onder Start > Werving en selectie > Publicatiebeheer > Vacaturebord. Open een vacaturebord. Onder Externe URL vind je de url van dat vacaturebord.

Is een nummer zowel een extern nummer als id (bij verschillende inleners of bemiddelaars), dan gaat het id voor. Dit betekent dat je dan door het id nummer in te vullen, het vacaturebord ziet van de inlener of bemiddelaar met dat nummer als id en niet het vacaturebord van de inlener of bemiddelaar met dat nummer als extern nummer.

Foutieve url

Bij het invullen van de url kun je een foutieve url ingeven. Je krijgt dan een melding te zien dat de url niet juist is.

Klik op Terug naar e-UUR. Je gaat nu terug naar het algemene vacaturebord.

Voorbeelden

Voeg voor de inlener achter het adres van de eigen e-UUR omgeving in de browser /vacatures/extern/staffingcustomer/<extern nummer inlener> of <id>.

Bijvoorbeeld akyla.flexportal.eu /vacatures/extern/staffingcustomer/23 voor het vacaturebord van inlener met extern nummer 23.

Voor de bemiddelaar geldt hetzelfde als hiervoor voor de inlener is uitgelegd. Heb je juist ingesteld dat een vacature alleen wordt gepubliceerd op het e-UUR vacaturebord (bemiddelaar), dan zie je deze vacature alleen op het vacaturebord van de betreffende bemiddelaar.

Voeg voor de bemiddelaar achter het adres van de eigen e-UUR omgeving in de browser

/vacatures/extern/mediator/<extern nummer bemiddelaar> of <id>.

Bijvoorbeeld akyla.flexportal.eu/vacatures/extern/mediator/67 voor het vacaturebord van de bemiddelaar met extern nummer 67.

Een inlener of bemiddelaar kan zijn eigen vacaturebord vervolgens op de eigen website zetten. In het artikel Vacaturebord op eigen website kun je lezen hoe je dit kunt doen.

Let op: een huisstijl van een bemiddelaar wordt alleen ingeladen via een eigen domeinnaam (URL). Wanneer je gebruik maakt van de extensie achter eigen URL met een extern nummer, zal de huisstijl van de reguliere (eigen) omgeving worden getoond.