Inleiding dossier Inleiding dossier

Inleiding dossier

Marel Maathuis Marel Maathuis

Binnen e-UUR is het mogelijk om verschillende documenten toe te voegen aan een dossier. Dit kan een document zijn met algemene informatie voor alle flexkrachten, maar ook loonstroken of facturen. E-UUR biedt verschillende mogelijkheden om documenten zichtbaar te hebben voor verschillende gebruikers.

Dossieritemtypen

Het is niet vanzelfsprekend dat een inlener, leverancier of flexkracht ieder document kan inzien, toevoegen en/of verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan de loonstrook voor een flexkracht of zijn ID kaart. Om die reden is het mogelijk om per dossieritem beperkingen te plaatsen of juist toegang te verlenen. Deze mogelijkheden hebben we voor je op een rij gezet in het artikel Dossieritemtype rechten. In de categorie Dossier vind je nog veel meer informatie over documenten, waaronder over hoe je documenten kunt toevoegen en verwijderen.

Digitale ondertekening

Alle documenten in een duidelijk overzicht en in één oogopslag zien welk document actie van jouw kant vereist? Binnen e-UUR is het mogelijk documenten digitaal te ondertekenen. Zowel door de leverancier als door een inlener of flexkracht. Denk hierbij aan een contract voor een flexkracht dat een handtekening van de flexkracht en de leverancier vereist. Ook is het mogelijk om herinneringen te versturen vanuit e-UUR, zodat je een actueel overzicht houdt. Lees alles over de digitale handtekening in het artikel Digitale ondertekening.

Rollen

Voor een algemeen document is het van belang dat het makkelijk wordt verspreid onder een grote groep mensen. Voor de loonstroken en facturen ligt dit anders. Je wilt immers dat alleen belanghebbenden toegang hebben tot een specifiek document. Om die reden zijn er verschillende rollen aangemaakt binnen e-UUR. Door het toekennen van deze rollen bepaal je (of de inlener) wie inzicht heeft in of toegang heeft tot de documenten. Bekijk hiervoor het artikel Rollen en autorisaties (inlener).