Hoe voeg ik een document toe? Hoe voeg ik een document toe?

Hoe voeg ik een document toe?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Binnen e-UUR kunnen documenten aan inleners, flexkrachten, bemiddelaars of aan de leverancier toegevoegd worden. Hoe je dit doet, lees je hieronder.

Wil je echter een dossieritemtype toevoegen aan e-UUR, volg dan het stappenplan voor dossieritemtypes in het artikel Opties voor dossieritemtypes

Document toevoegen aan inlener, bemiddelaar of flexkracht

Stap 1: Ga naar Start > Inleners, Start > Bemiddelaars of Start > Flexkrachten en open de inlener, bemiddelaar of flexkracht.

Stap 2: Ga rechtsboven via Overig naar Document toevoegen.

Stap 3: Je ziet onderstaand scherm om een document toe te voegen.

Stap 4: Geef het document een omschrijving en selecteer het documenttype. Staat het documenttype niet in de lijst? Lees dan voor meer informatie Opties voor dossieritemtypes

Je kunt eventueel een notitie toevoegen. Via de backoffice kan het notitieveld ook automatisch worden ingevuld. Meer informatie hierover vind je in het artikel Een notitie vanuit de backoffice toevoegen bij documenten

Stap 5: Kies het bestand door op Upload te klikken. Selecteer het bestand en klik op Open

Stap 6: Klik op Opslaan, zodat het document wordt toegevoegd aan het dossier van de flexkracht of inlener. Je krijgt onderstaande melding te zien.

Document toevoegen aan eigen dossier

Stap 1: Ga naar Start > Dossier > Dossier.

Stap 2: Klik op de knop Nieuw.

Stap 3: Voer bovenstaande stappen 4 tot en met 6 uit om het document definitief aan het eigen dossier van de leverancier toe te voegen.