Hoe zie ik dat de gebruiker een document ondertekend heeft? Hoe zie ik dat de gebruiker een document ondertekend heeft?

Hoe zie ik dat de gebruiker een document ondertekend heeft?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Van elk document houdt e-UUR bij of deze digitaal ondertekend is. Je kunt dit terugvinden in het dossier.

Stap 1: Ga naar Start -> Dossier -> Dossier.

Stap 2: Zoek het juiste document op door te zoeken of te filteren.

Stap 3: Bekijk de kolom Digitale ondertekeningsstatus van het document. Staat de kolom Digitale ondertekeningsstatus niet in het overzicht, voeg de kolom dan toe.

In het artikel  Eigen overzichten kun je lezen hoe je kunt zoeken, filtereren en kolommen kunt toevoegen.

• Te ondertekenen: het document is niet door de gebruiker ondertekend.
  • Gedeeltelijk ondertekend: het document is door de gebruiker ondertekend en wacht op de actie van de leverancier.
  • Volledig ondertekend: het document is door alle partijen ondertekend.