Pivoton document koppeling Pivoton document koppeling

Pivoton document koppeling

Marel Maathuis Marel Maathuis

Om een document naar e-UUR te kunnen synchroniseren, wordt gebruik gemaakt van een extern nummer op een nieuw of bestaand dossieritemtype.

e-UUR maakt in de koppeling gebruik van metagegevens. Deze behoren in het bestand te staan, op de laatste pagina. Hierbij is het belangrijk dat ook alle gegevens op de laatste pagina staan en niet op 2 verschillende pagina's. Vervolgens gaat de koppeling deze gegevens gebruiken voor acties in e-UUR en komt het document zonder deze laatste pagina beschikbaar in e-UUR.

Zie een voorbeeld van een metagegevens blad:

Hoe kun je dit inrichten voor synchronisatie?

Je start met de check in e-UUR. Welk dossieritemtype wil je gaan synchroniseren? Of bestaat het dossieritemtype nog niet en moet deze aangemaakt worden? Wanneer de keuze is gemaakt, is binnen het dossieritemtype belangrijk om het 'Type document' vanuit het bestand (bovenin het bestand, hier als voorbeeld 'VB'), als code te gebruiken voor het 'externe nummer' in e-UUR. Bij een nieuw dossieritemtype zijn natuurlijk ook de naamgeving van het document en alle additionele instellingen van belang:

Meer informatie over instellingen en het aanmaken van een dossieritemtype kun je hier lezen.

De synchronisatie

Via het overzicht binnen het dossier kan worden gesynchroniseerd. Ga naar Start -> Dossier -> Dossier en kies hier onder overig voor 'Download te ondertekenen documenten'.

De documenten worden vervolgens ingeladen in e-UUR en staan klaar, eventueel met een actie op ondertekening, in het dossier.

Let op: deze werkwijze is uitsluitend voor de Pivoton koppeling en werkt niet op deze manier bij andere koppelingen!