MySolution - Documenten exporteren naar MSF MySolution - Documenten exporteren naar MSF

MySolution - Documenten exporteren naar MSF

Marel Maathuis Marel Maathuis

Hieronder vind je meer informatie over het inrichten van e-UUR voor het koppelen van documenten met MSF. De volgende onderwerpen worden behandeld.

• Beheer registratieset
  • Dossieritemtypes koppelen
  • Synchroniseren documenten

Beheer registratieset

In het overzicht met registratiesets worden de registratiesets getoond van onboardingen en voor documenten.

Het beheer vind je onder Start > Applicatie beheer > Mysolution > Registratieset/Registratieset settype.

De velden van de registratieset worden niet door de gebruiker beheerd, maar worden automatisch opgehaald door de registratiesets te synchroniseren. Open daarvoor de registartieset en klik op Overig > Synchroniseer met Mysolution.

In e-UUR kun je aangeven of documenten automatisch moeten worden goedgekeurd in Mysolution. Dit gebeurd met een apart API call nadat het dossieritem is opgestuurd. Bij het bewerken van de registratie set kun je dit instellen onder Documenten goedkeuren in Mysolution.

Selecteer Ja zodat een dossieritem altijd automatisch geaccordeerd wordt in MSF door e-UUR.

Hieronder vind je een overzicht van de velden en welk gegevens e-UUR daarin plaatst bij het opsturen van een dossieritem:

• Template code. Het externnummer van het dossieritemtype.
  • Attachment. Het document.
  • Filename. De bestandsnaam.
  • Validto. Geldig tot datum van het dossieritem.
  • Validfrom. Geldig vanaf datum van het dossieritem (deze wordt in e-UUR enkel gevuld bij het checkedIdRapport).
  • Description. Wordt gekoppeld aan de omschrijving van het dossieritemtype.
  • Document No. Wordt niet gevuld en niet opgestuurd.
  • Date Issued. Wordt niet gevuld en niet opgestuurd.
  • City Issued. Wordt niet gevuld en niet opgestuurd.
  • County Issued. Wordt niet gevuld en niet opgestuurd.

De vervaldatum van de CheckedID dossieritems wordt in e-UUR met 1 dag verminderd, omdat MSF geen tot datum kent, maar alleen tot en met. Informatie over CheckedID vind je in het artikel Identiteitscontrole in de onboarding.

Dossieritemtypes koppelen

Welke MSF velden opgestuurd worden, ligt in e-UUR vast bij het dossieritemtype. Zie onder Start > Dossier > Dossieritemtype

Synchroniseren documenten

Bij de synchronisatie van onboardingen, worden geen documenten meer verstuurd. De documenten worden los gesynchroniseerd en dat kan op twee manieren.

Automatisch via een taak die elk uur wordt uitgevoerd (dezelfde die voor o.a. de urenbriefjes al wordt gebruikt, MysolutionConnectivity) of handmatig via het overzicht van dossieritems/vanuit het dossieritem zelf.

Bij de synchronisatie worden alle flexkracht dossieritems meegenomen die klaar staan voor export. Mits het dossieritemtype een externnummer en een registratieset heeft.

Om ervoor te zorgen dat niet alle huidige dossieritems massaal worden op gestuurd wordt er een applicatie optie toegevoegd, waarmee aangegeven kan worden, vanaf wanneer de dossieritems opgestuurd mogen worden.

Deze applicatieoptie (MinExportDateMSFDocuments) is instelbaar door de leverancier onder Start > Dossier > Instellingen

Deze applicatieoptie is standaard gevuld met de datum 10 september 2021 (van de release dag van deze functionaliteit). Alleen dossieritems die zijn aangemaakt, na het doorvoeren van deze nieuwe functionaliteit, gaan dus mee. Als het nodig is om de oude dossieritems ook mee te sturen kan deze applicatie optie aangepast worden naar een datum verder in het verleden.