Vacaturebord per branche Vacaturebord per branche

Vacaturebord per branche

Marel Maathuis Marel Maathuis

Een vacaturebord kun je instellen per branche. Hierdoor heb je als inlener verschillende vacatureborden beschikbaar die je kunt delen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je dit kunt instellen. De volgende onderwerpen worden behandeld.

• Aanvullend veld inlener
  • Publicatiekanaal
    • Vacaturebord activeren
    • Toevoegen vacaturebord
  • Specifiek vacaturebord

Aanvullend veld inlener

Voor verschillende vacatureborden heeft de inlener per vacaturebord een aanvullend veld nodig. Ga naar Start > Applicatiebeheer > Aanvullende velden om een aanvullend veld bij de inlener in te stellen. In het artikel Aanvullende velden kun je lezen hoe je dit kunt instellen.

Kies hier voor Type object Inlener en vul de Veldconfiguratie in. Voor het Type kun je een Tekstveld of Andwoordopties gebruiken. Klik op Opslaan.

Ga naar Start > Inleners en open de inlener waarbij je verschillende vacatureborden wilt instellen. Klik op Bewerken, vul het aangemaakt aanvullende veld in en klik op Opslaan

In onderstaand voorbeeld is een aanvullend veld ingesteld van type antwoordopties.

Publicatiekanaal

Voor het gebruik van verschillende vacatureborden moet je het publicatiekanaal voor aanvullende velden bij de inlener activeren en het vacaturebord toevoegen.

Vacaturebord activeren

Om een nieuw vacaturebord te activeren, ga je naar Start > Werving en selectie > Publicatiebeheer > Publicatiekanaalinstellingen. Algemene informatie over de publicatiekanalen vind je in het artikel Vacature publiceren.

Klik het Publicatiekanaal e-UUR vacaturebord (aanvullend inlenerveld) aan om deze te activeren.

Selecteer onder Actief Ja en klik op Opslaan

Toevoegen vacaturebord

Je kunt een nieuw vacaturebord toevoegen onder Start > Werving en selectie > Publicatiebeheer > Vacaturebord. Er zijn verschillende vacatureborden beschikbaar. Klik op Overig > Nieuw e-UUR vacaturebord (aanvullend inlenerveld)

Je kunt nu het aangemaakte Aanvullend inlenerveld selecteren of invullen dat je hebt aangemaakt voor de branche. Vul daarna onder Aanvullend inlenerveld waarde de branche in waarvoor je het vacaturebord aanmaakt (dus wat is ingevuld bij de inlener bij het aanvullend veld). Dit is niet hoofdlettergevoelig.

Je kunt vervolgens het vacaturebord eventueel verder aanpassen voor wat betreft de kleuren, logo en extern CSS. Vul deze gegevens in en klik op Opslaan.

Specifiek vacaturebord

In het overzicht van vacatureborden kun je verschillende kolommen toevoegen, waarbij je de ingestelde gegevens makkelijk kunt zien.

Het vacaturebord is nu beschikbaar via de volgende URL: [e-UUR omgeving]/vacatures/extern/field/branche/val/productie.

In onderstaand voorbeeld zijn bovenstaande kleuren ingesteld en is er een logo toegevoegd voor dit specifieke vacaturebord.