Algemene werking Unit4 Salaris koppeling Algemene werking Unit4 Salaris koppeling

Algemene werking Unit4 Salaris koppeling

Marel Maathuis Marel Maathuis

De Unit4 salaris koppeling bestaat uit twee delen:

• Een koppeling die e-UUR urenbriefjes zodanig exporteert dat deze in Unit4 salaris geïmporteerd kunnen worden.
  • Een koppeling die (geprinte) Unit4 salaris loonstroken kan versturen naar e-UUR voor het dossier van de medewerkers.

Urenbriefjes exporteren

Bij het exporteren van urenbriefjes uit e-UUR worden verschillende bestanden geëxporteerd, die door Unit4 salaris geïmporteerd kunnen worden:

• LONEN: De Unit4 salaris loonmutaties die gegeneerd zijn uit de geschreven urenregels.
  • WERKNMRS: Werknemer gegevens van die medewerkers die in het LONEN bestand aanwezig zijn.
  • BANK: Bankgegevens van de werknemers uit het WERKNMRS bestand.
  • KOSTPL: Kostenplaats gegevens. Dit bevat o.a. gegevens van de achterliggende urenbriefjes of –indien van toepassing- de facturen.
  • KOSTDR: Kostendrager gegevens. Dit bevat o.a. gegevens van de opdrachtgevers waaraan gefactureerd wordt.
  • DIENST: Dienstverband gegevens.

Loonstroken importeren

Bij het printen en versturen van loonstroken richting e-UUR, kunnen er weekstroken, maandstroken en jaaropgaven uit Unit4 salaris geprint worden, die vervolgens met een tussenapplicatie verstuurd worden richting e-UUR.