Overzicht geplande sollicitatiegesprekken Overzicht geplande sollicitatiegesprekken

Overzicht geplande sollicitatiegesprekken

Marel Maathuis Marel Maathuis

Met dit overzicht kun je in één oogopslag zien welke uitnodigingen voor gesprekken er zijn. Dit overzicht is beschikbaar voor de leverancier, bemiddelaar en inlener.

Leverancier en bemiddelaar

Voor de leverancier en bemiddelaar is het overzicht uitnodigingen beschikbaar onder Start > Werving en selectie > Uitnodigingen. Dit uitnodigingenoverzicht bevat gegevens vanuit het overzicht van sollicitaties en het tabblad uitnodigingen van een sollicitatie. Hiermee kun je direct zien welke geplande sollicitatiegesprekken er zijn.

Standaard is het overzicht gefilterd op Status Uitgenodigd. De kolommen die niet standaard zichtbaar zijn, kun je zelf toevoegen aan het overzicht via de knop Kolommen. Op deze manier kun je een compleet overzicht krijgen van de sollicitatie en de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek.

De leverancier en bemiddelaar komen ook in dit overzicht door op het bolletje Uitgenodigd van de tegel Sollicitaties op het dashboard te klikken.

De bemiddelaar ziet alleen uitnodigingen in zijn overzicht van kandidaten die onder hem vallen (die hij in zijn kandidatenoverzicht heeft).

Inlener

De inlener komt in dit overzicht door op het bolletje Uitgenodigd van de tegel Sollicitaties op het dashboard te klikken.

Daarnaast is er voor de inlener een specifieke overzicht beschikbaar door te klikken op het bolletje Uitgenodigd (Afgelopen week) van de tegel Sollicitaties. Het overzicht toont dan alleen de sollicitaties waarvoor de kandidaat de afgelopen week is uitgenodigd.

Flexkracht

De flexkracht kan de gegevens van een uitnodiging zien in de sollicitatie zelf op het tabblad Uitnodigingen