Sollicitatie verwijderen Sollicitatie verwijderen

Sollicitatie verwijderen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Een sollicitatie kun je verwijderen. Je kunt dit als leverancier altijd doen. De gebruiker die de sollicitatie behandelt, kan ook een sollicitatie verwijderen. Hierbij gaat het om de gebruiker die volgens het selectieproces de sollicitatie behandelt. Meer informatie over de selectieprocessen vind je in het artikel Selectieprocessen.

Sollicitatie verwijderen

Ga als leverancier of bemiddelaar naar Start > Werving en Selectie > Sollicitaties en open de sollicitatie. Ga als inlener naar Sollicitaties en open de sollicitatie.

De leverancier kan een sollicitatie altijd verwijderen, ook als hij geen actie heeft. Een bemiddelaar of inlener die de sollicitatie behandelt, kan een sollicitatie alleen verwijderen als hij de actie heeft. Staat de Actie op Ja, dan kan die gebruiker een sollicitatie verwijderen.

Klik op Overig > Verwijderen.

Je krijgt een bevestiging of je zeker weet dat je de sollicitatie wilt verwijderen. Klik op Ja om de sollicitatie te verwijderen.

Hierna krijg je de melding dat de sollicitatie is verwijderd. De solliciatie is nu verwijderd.