Hoe kan ik voor een flexkracht de fasetelling herberekenen? Hoe kan ik voor een flexkracht de fasetelling herberekenen?

Hoe kan ik voor een flexkracht de fasetelling herberekenen?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Wanneer de fasegegevens van een flexkracht niet kloppen, doorloop je de volgende stappen:

Stap 1: Ga naar Start > Flexkrachten en selecteer de flexkracht voor wie je de fasetelling wilt controleren.

Stap 2: Onder Fasetelling staan de gegevens waarmee de fasetelling wordt berekend.

Stap 3: Kies Bewerken en controleer of de ingevoerde gegevens juist zijn. Pas de gegevens eventueel aan.

Stap 4: Klik op Opslaan.