Hoe krijg ik een lijst van flexkrachten en bijbehorende fases? Hoe krijg ik een lijst van flexkrachten en bijbehorende fases?

Hoe krijg ik een lijst van flexkrachten en bijbehorende fases?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Om een Excellijst te krijgen van de flexkrachten met de bijbehorende fase, doorloop je onderstaande stappen.

Stap 1: Ga naar Start > Flexkrachten.

Stap 2: Voeg kolommen voor de fasetelling toe. In het artikel Zoeken in overzichten kun je lezen hoe je kolommen kunt toevoegen en kunt filteren. Voor de fasetelling zijn de kolommen Fasetelling, Gewerkte weken, Huidige fase en Laatste gewerkte week toegevoegd.

Stap 3: Door te filteren op Fasetelling, zijn alleen de flexkrachten met fasetelling zichtbaar.

Stap 4: Klik vervolgens op Excel om een export naar Excel te maken.