Hoe zie ik wanneer een accordeerder een urenbriefje goedgekeurd heeft? Hoe zie ik wanneer een accordeerder een urenbriefje goedgekeurd heeft?

Hoe zie ik wanneer een accordeerder een urenbriefje goedgekeurd heeft?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Je kunt op twee manieren zien wanneer een urenbriefje is goedgekeurd. Vanuit het overzicht van urenbriefjes (enkel) of in het urenbriefje zelf.

Overzicht urenbriefjes (enkel)

Ga naar Start > Urenbriefjes > Urenbriefjes (enkel). Klik op Kolommen en zet een vinkje bij Goedgekeurd op. In het overzicht kun je nu zien wanneer een urenbriefje is goedgekeurd.

Door ook de Kolom Goedgekeurd door toe te voegen, zie je ook direct in het overzicht wie het urenbriefje heeft goedgekeurd.

Urenbriefje

Stap 1: Vind het specifieke urenbriefje. Zie voor meer informatie het artikel Hoe vind ik een bepaald urenbriefje

Stap 2: Open het specifieke urenbriefje om te zien door wie en wanneer het urenbriefje goedgekeurd is. Deze informatie is terug te vinden onder het tabblad Status onderaan het urenbriefje.

Hier vind je het statusoverzicht. Per statusregel wordt aangegeven:

• Datum/tijd: op welke datum en op welk tijdstip de actie is uitgevoerd.
  • Status: naar welke status het urenbriefje gezet is.
  • Opmerking: eventuele opmerking welke door een gebruiker of automatisch door e-UUR toegevoegd is. Bijvoorbeeld 'Aangemaakt' of 'Herinnering verstuurd'.
  • Door: de naam van de gebruiker die de actie uitgevoerd heeft. Indien er tussen haakjes een naam achter staat, is de actie door een helpdeskmedewerker uitgevoerd.

Bovenstaand urenbriefje is op 8 november 2016 om 10:45 uur goedgekeurd door Anouk Leusssen (uitgevoerd door de Helpdesk gebruiker Beheerder Workshop).