Een notitie vanuit de backoffice toevoegen bij documenten Een notitie vanuit de backoffice toevoegen bij documenten

Een notitie vanuit de backoffice toevoegen bij documenten

Marel Maathuis Marel Maathuis

Bij documenten kun je eventueel een notitie toevoegen. Meer informatie over het toevoegen van een document in e-UUR vind je in het artikel Hoe voeg ik een document toe?

Via de backoffice kan het notitieveld ook automatisch worden ingevuld. De UpNewDocument webservice is hiervoor uitgebreid. Als de XML een Tag Note bevat, zal deze tag uitgelezen worden en opgeslagen worden onder Notitie.

De backoffice is leidend. Dit betekent dat bij een update vanuit de backoffice de waarde van het notitieveld wordt overschreven door de waarde die vanuit de backoffice wordt ontvangen.

De Profit-Flex koppeling stuurt deze tag automatisch mee.