Hoe wijzig ik het proces van de urenbriefjes voor een inlener? Hoe wijzig ik het proces van de urenbriefjes voor een inlener?

Hoe wijzig ik het proces van de urenbriefjes voor een inlener?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Een inlener kan aangeven dat hij het proces van uren aanleveren wil veranderen. Bijvoorbeeld een proceswisseling in de invoer: in plaats van dat de flexkracht de uren invult, wil de inlener zelf de uren invullen. Dit kun je op de volgende manier wijzigen.

Let op: De urenbriefjes worden aangemaakt onder de op dat moment geldende instellingen. Deze instellingen veranderen niet wanneer het proces wijzigt. De aangemaakte urenbriefjes blijven het 'oude' proces behouden, zodat uitval wordt voorkomen. Nieuw aangemaakte urenbriefjes volgen vervolgens het nieuw ingestelde proces.

Proces wijzigen bij de inlener

Stap 1: Ga naar Start -> Inleners.
Stap 2: Open de specifieke inlener.
Stap 3: Kies voor Bewerken en selecteer het juiste Proces onder Instellingen - Urenregistratie.

Stap 4: Klik op Opslaan. Het proces is nu gewijzigd.