Urenproces: inlener/leverancier/bemiddelaar vult in en accordeert Urenproces: inlener/leverancier/bemiddelaar vult in en accordeert

Urenproces: inlener/leverancier/bemiddelaar vult in en accordeert

Marel Maathuis Marel Maathuis

In e-UUR zijn er een aantal processen waarbij de gebruiker het urenbriefje invult en ook zelf goedkeurt. De volgende processen zijn hiervoor beschikbaar.

• Inlener vult in, inlener accordeert (proces 4)
  • Bemiddelaar vult in en zet door (proces 5)
  • Leverancier vult in, leverancier accordeert (proces 6)

Een overzicht van alle processen vind je in het artikel Processen in urenregistratie. In dit artikel worden bovenstaande processen uitgelegd.

Inlener vult in, inlener accordeert

De inlener maakt het urenbriefje aan. De Status van het urenbriefje is Nieuw.

De inlener vult het urenbriefje in en en klikt vervolgens op Goedkeuren. De Status van het urenbriefje wijzigt naar Goedgekeurd.

Er worden geen berichten verstuurd, omdat er maar één gebruiker betrokken is bij dit proces.

Bij dit proces wordt het urenbriefje aangemaakt en geaccordeerd door de inlener. In het statusoverzicht kun je dit terugzien.

Bemiddelaar vult in en zet door

De bemiddelaar maakt het urenbriefje aan. De Status van het urenbriefje is Nieuw.

De bemiddelaar vult het urenbriefje in en en klikt vervolgens op Goedkeuren. De Status van het urenbriefje wijzigt naar Goedgekeurd.

Er worden geen berichten verstuurd, omdat er maar één gebruiker betrokken is bij dit proces.

Leverancier vult in, leverancier accordeert

De leverancier maakt het urenbriefje aan. De Status van het urenbriefje is Nieuw.

De leverancier vult het urenbriefje in en en klikt vervolgens op Goedkeuren. De Status van het urenbriefje wijzigt naar Goedgekeurd.

Er worden geen berichten verstuurd, omdat er maar één gebruiker betrokken is bij dit proces.