Feestdagen Feestdagen

Feestdagen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Zijn er speciale- en/of feestdagen die je wilt verduidelijken in de urenbriefjes? De gebruiker die de uren invult, is zich er dan van bewust dat dit een speciale- of feestdag is en kan eventueel rekening houden met verlof of toeslaguren.

Om de eigen speciale- en/of feestdagen toe te voegen kun je gaan naar Start -> Applicatiebeheer -> Feestdagen. Klik op Nieuw om een nieuwe feestdag toe te voegen.

Vul een omschrijving in en voeg de datum toe. Klik daarna op Opslaan

Je kunt ook een bestaande feestdag wijzigen. Klik dan in het overzicht op de feestdag en klik op Bewerken. Je kunt nu ook een nieuwe datum toevoegen. Klik daarna op Opslaan.

In bovenstaand voorbeeld is nieuwjaarsdag ingesteld als een feestdag. Dit is zichtbaar in onderstaand urenbriefje.