Document toevoegen door flexkracht of inlener Document toevoegen door flexkracht of inlener

Document toevoegen door flexkracht of inlener

Marel Maathuis Marel Maathuis

Een flexkracht of inlener kan zelf een document toevoegen aan zijn eigen dossier. In dit artikel wordt uitgelegd hoe een flexkracht of inlener dit kan doen en hoe de leverancier kan zien dat er een nieuw document is toegevoegd.

De volgende onderwerpen worden behandeld.

• Document toevoegen
  • Inzicht leverancier document

Document toevoegen

Een flexkracht of inlener kan een document toevoegen door te klikken op de tegel Document toevoegen op zijn dashboard.

Deze tegel is alleen beschikbaar als er een dossieritemtype is ingericht waarbij de flexkracht of inlener een document kan toevoegen.

Meer informatie over rechten op dossieritems vind je in het artikel Dossieritemtype rechten.

Je kunt een Omschrijving invullen en het Type document kiezen. Hier kun je alleen kiezen uit dossieritemtypes waarbij de flexkracht of inlener dus rechten heeft om dat document toe te voegen. Voeg een bijlage toe en klik op Opslaan.

Afhankelijk van de rechten op het dossieritemtype kun je het document nog Bewerken en Verwijderen. Verwijderen is alleen mogelijk als de inlener of flexkracht rechten heeft op het document om te verwijderen.

Vanuit Documenten in het actiemenu aan de linkerkant krijg je een overzicht van alle documenten. Open een document om die te bewerken of te verwijderen (als je de rechten hebt).

Inzicht leverancier documenten

Nadat een flexkracht of inlener een document heeft toegevoegd, ziet de leverancier dit op zijn dashboard. Op de tegel Nieuwe documenten vind je de documenten die zijn toegevoegd.

Klik op de tegel om het overzicht te openen. Dit is hetzelfde overzicht als die onder Start > Dossier > Dossier, alleen is nu het filter ingesteld op documenten met aan aanmaakdatum van 7 dagen geleden.

Door een document te openen, kun je zien welk bestand de flexkracht of inlener heeft toegevoegd.

Een leverancier kan ook een e-mailnotificatie instellen zodat je een e-mail krijgt als een document is toegevoegd. Hoe je dit kunt instellen, kun je lezen in het artikel  E-mailnotificatie bij nieuw document.