Herinnering digitale handtekening vereist Herinnering digitale handtekening vereist

Herinnering digitale handtekening vereist

Marel Maathuis Marel Maathuis

Je kunt e-UUR aan gebruikers automatisch één of meerdere herinneringen laten sturen wanneer een document of inschrijving wacht om ondertekend te worden.

Stap 1: Ga naar Start > Dossier > Instellingen.

Stap 2: Voer bij Herinnering digitale handtekening in wanneer de herinnering moet worden verzonden. Kies allereerst hoeveel dagen na het aanmaken van het document een herinnering moet worden verzonden. Vervolgens typ je een puntkomma gevolgd door de herinneringstermijn in dagen.

Voorbeelden

Alleen een "3" betekent dat er drie dagen na het aanmaken van het document een herinnering wordt verstuurd.

Een termijn van "3;1" betekent dat drie dagen na het aanmaken van het document een eerste herinnering wordt verstuurd en daarna elke dag opnieuw.

Een termijn van "2;2" betekent dat vanaf het aanmaken van het document elke twee dagen een herinnering verstuurd wordt.

Stap 3: Klik op Opslaan.

In e-UUR kun je daarnaast aangeven dat je automatisch een e-mail ontvangt met in de bijlage het ondertekende document. In het artikel Alle digitaal ondertekende documenten in de e-mailbox kun je lezen hoe je dit kunt instellen.