Hoe stel ik in dat een document niet als bijlage in de e-mail wordt verstuurd? Hoe stel ik in dat een document niet als bijlage in de e-mail wordt verstuurd?

Hoe stel ik in dat een document niet als bijlage in de e-mail wordt verstuurd?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Om te voorkomen dat een bijlage in een e-mail wordt verzonden, kun je de bijlage in een e-mail blokkeren. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst; wanneer flexkrachten deze in e-UUR dienen te ondertekenen is het aan te raden het bestand niet als bijlage in de e-mail mee te sturen. De bijlage in een e-mail blokkeren, doe je als volgt.

Stap 1: Ga naar Start > Dossier > Dossieritemtypes.

Stap 2: Selecteer het dossieritemtype waar je de bijlage voor wilt blokkeren.

Stap 3: Klik op Bewerken.

Stap 4: Selecteer achter Blokkeer e-mail de optie Ja.

Stap 5: klik op Opslaan.