De digitale handtekening vanuit inschrijvingen De digitale handtekening vanuit inschrijvingen

De digitale handtekening vanuit inschrijvingen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Bij een digitale inschrijving kun je ervoor kiezen om het arbeidscontract digitaal te laten ondertekenen door de flexrkacht. In de digitale inschrijving staat onder de laatste stap het contract als pdf toegevoegd met daarbij de knop Ondertekenen

Let op: voor digitaal ondertekenen is het van belang dat het mobiele telefoonnummer van de flexkracht in de inschrijving juist is ingevuld. Op dit telefoonnumer ontvangt de flexkracht een sms met een code om de ondertekening te kunnen voltooien.

Wanneer de flexkracht op Ondertekenen klikt wordt een extern scherm geopend waarmee het digitale ondertekeningsproces gestart wordt. Zie Document ondertekenen voor meer informatie over hoe het ondertekenen van documenten gaat.

Indien alleen de flexkracht het document moet ondertekenen, ziet hij zijn handtekening direct op het document in e-UUR. Indien het document door zowel de flexkracht als door de leverancier ondertekend moet worden, krijgt het document de status Gedeeltelijk ondertekend en ziet de flexkracht de handtekening pas wanneer beide partijen de handtekening hebben gezet.

Op het dashboard ziet je de badge Inschrijvingen waarop acties vereist zijn.

Wanneer je klikt op de tegel, krijg je een overzicht van alle inschrijvingen. Door specifiek op het aantal achter een omschrijving te klikken, opent een overzicht van de inschrijvingen waarop acties vereist zijn of een totaal van de lopende inschrijvingen.

Je komt ook in dit overzicht door te gaan naar Start -> Inschrijvingen -> Lopend.

Wanneer je op het pen-icoontje klikt, wordt je -net als de flexkracht- doorgeleid naar een extern scherm. Je ontvangt geen sms, zoals de flexkracht, maar kunt direct ondertekenen. In de digitale handtekening-portal ziet je de handtekening van de flexkracht al op het document staan. In e-UUR is de handtekening op het document gezet wanneer het gehele proces door beide partijen is afgerond.