E-mailnotificatie bij nieuw document E-mailnotificatie bij nieuw document

E-mailnotificatie bij nieuw document

Marel Maathuis Marel Maathuis

Je kunt ervoor kiezen dat e-UUR een notificatie verstuurt op het moment dat een inlener of een flexkracht een eigen document toevoegt. Het is niet mogelijk meerdere e-mailadressen in dit veld in te vullen.

Dit doe je onder Start > Dossier > Instellingen onder Instellingen - Dossier

Onder E-mailadres notificatie nieuw document vul je een e-mailadres in waar de notificatie naar toe verstuurd moet worden.

Klik op Opslaan.