Opdracht 1: Inloggen als leverancier Opdracht 1: Inloggen als leverancier

Opdracht 1: Inloggen als leverancier

Marel Maathuis Marel Maathuis

U gaat nu inloggen als leverancier. Voor de leverancier zit op dit moment al één gebruiker in het systeem en deze heeft alle rechten. Deze gebruiker is dus gemachtigd om alle mogelijke handelingen te verrichten.

Log in als leverancier met de inloggegevens die u van de trainer gekregen heeft.

Nadat u ingelogd bent, ziet u een overzicht van uw dashboard. U kunt linksboven via het menu start diverse pagina’s raadplegen: