Opdracht 5: Inloggen als leverancier   Opdracht 5: Inloggen als leverancier

Opdracht 5: Inloggen als leverancier

Marel Maathuis Marel Maathuis

U logt nu in met uw inloggegevens om een extra accordeerder aan te maken en om het urenbriefje (wat in de vorige opdracht is aangeboden door de flexkracht) te accorderen.

Log in als leverancier gebruiker. De gegevens hiervan staan bij de inloggegevens of vindt u in de mail die u heeft ontvangen.

We gaan nu als inlener een extra accordeerder aanmaken. Deze accordeerder kan vervolgens ook toekomstige urenbriefjes accorderen voor de inlener.