Opdracht 4: Urenbriefje aanmaken/aanbieden Opdracht 4: Urenbriefje aanmaken/aanbieden

Opdracht 4: Urenbriefje aanmaken/aanbieden

Marel Maathuis Marel Maathuis

U gaat nu als flexkracht een urenbriefje invullen en aanbieden aan de inlener. De inlener zal vervolgens het urenbriefje moeten accorderen.

Selecteer links in het dashboard een willekeurige week en klik ergens op het “uren invullen” vlak om het urenbriefje aan te maken.

U komt nu in het urenbriefje:

Vul willekeurig een aantal uren en eventueel onkosten in. U kunt meerdere rijen toevoegen door rechts boven de rijen op het plusje te klikken:

Wanneer u alle uren heeft ingevuld, klikt op de knop “Aanbieden” bovenin het scherm.

Het urenbriefje is nu aangeboden aan de contactpersoon van de inlener (die u eerder heeft aangemaakt). Deze inlener kan het urenbriefje nu gaan accorderen.

Klik op “Uitloggen” rechtsboven.