Rollen aanvragen instellen Rollen aanvragen instellen

Rollen aanvragen instellen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Voor de module aanvragen zijn er aparte rollen beschikbaar. Hieronder lees je welke rollen er zijn en hoe je de rollen kunt instellen.

Leveranciergebruiker

Ga naar Start > Gebruikersbeheer > Gebruikers en klik op de naam van de gebruiker van wie je de rollen wilt aanpassen. Klik op de knop Bewerken en selecteer onder Rollen de juiste rollen. Klik daarna op Opslaan.

Rollen

Aanvraag leverancier

Met deze rol kun je aanvragen vanuit de leverancier plaatsen.

Aanvraag makelaar (leverancier)

Dit is de makelaarsfunctionaliteit waarmee de tussenpersoon (makelaar) vraag en aanbod met elkaar kan verbinden om plaatsingen te genereren.

Beheerder e-UUR aanvraagregistratie

Met deze rol ben je beheerder van de aanvragen. Je kunt hiermee aanvragen aanmaken, doorzetten, inzien, aanpassen en managen.

Medewerker e-UUR aanvraagregistratie

Met deze rol kun je aanvragen inzien, zonder de gegevens te kunnen muteren.

Subleveranciergebruiker (contactpersoon)

Voor de subleverancier zijn er ook verschillende rollen beschikbaar. Ga als subleverancier naar Start > Gebruikersbeheer > Gebruikers en klik op de naam van de gebruiker van wie je de rollen wilt aanpassen. Klik op de knop Bewerken en selecteer onder Rollen de juiste rollen. Klik daarna op Opslaan.

Rollen

Beheerder urenregistratie (subleverancier)

Met deze rol heeft de gebruiker de volledige rechten voor wat betreft het managen van flexkrachten, plaatsingen en urenbriefjes.

Medewerker urenregistratie (subleverancier)

Deze rol komt overeen met de rol Beheerder urenregistratie (subleverancier), alleen kunnen gebruikers met deze rol geen gegevens muteren. De gebruiker heeft dus wel inzicht in flexkrachten, plaatsingen en urenbriefjes, maar kan hier niets aan wijzigen.

Medewerker aanvraagregistratie (subleverancier)

Met deze rol kun je aanvragen inzien, zonder de gegevens te kunnen muteren.

Beheerder aanvraagregistratie (subleverancier)

Met deze rol ben je beheerder van de aanvragen. Je kunt hiermee aanvragen aanmaken, doorzetten, inzien, aanpassen en managen.

Beheerder (sub-leverancier)

Met deze rol heb je alleen toegang tot het gebruikersbeheer.

Inlenergebruiker

Ga naar de inlener via Start > Inleners en open de inlener. Klik onderaan op het tabblad Inlenergebruikers

Klik de inlenergebruiker aan bij wie je een rol wilt toevoegen. Klik op Bewerken en zet onder Rollen een vinkje bij de rol voor het aanvragen. Klik daarna op Opslaan.

Rollen

Eerste accordeerder aanvragen

Met deze rol kun een aanvraag als eerst accorderen.

Tweede accordeerder aanvragen

Met deze rol kun een aanvraag als tweede accorderen.

Beheerder e-UUR aanvraagregistratie (inlener)

Met deze rol ben je beheerder van de aanvragen. Je kunt hiermee aanvragen aanmaken, doorzetten, inzien, aanpassen en managen.

Medewerker e-UUR aanvraagregistratie (inlener)

Met deze rol kun je aanvragen inzien, zonder de gegevens te kunnen muteren.

Aanvrager

Met deze rol kun je aanvragen vanuit de inlener plaatsen en ook intrekken.

Applicatiebeheerder (inlener)

Voor het tabblad Beheer op het dashboard. En de daarbij horende opties.