Opdracht 6: Een extra accordeerder aanmaken Opdracht 6: Een extra accordeerder aanmaken

Opdracht 6: Een extra accordeerder aanmaken

Marel Maathuis Marel Maathuis

Raadpleeg de kennisbank om te ontdekken hoe u een extra accordeerder aan kunt maken.

Klik rechtsboven op “Help” en u komt terecht in de kennisbank.

Ga op zoek naar het artikel “Nieuwe gebruiker aanmaken bij de inlener” en open dit artikel

Mocht u er niet uitkomen, vraag dan uw trainer om hulp. Eventueel kunt u onderstaande handeling uitvoeren in de rol van beheerder bij de inlener:

Omdat u als inlener beheerdersrechten heeft gekregen, heeft u bovenin uw ‘stream’ een extra icoon “Beheer” tot uw beschikking om gebruikers te beheren:

Klik bovenin de stream op ”Beheer”

U heeft vanuit uw dashboard de mogelijkheid om extra gebruikers aan te maken.

Selecteer als rolsjabloon “Accordeerder” en klik ergens op het vlak.

Vervolgens kunt u de accordeerder aanmaken. Gebruik hiervoor willekeurige gegevens. Bij e-mail vult u weer uw eigen e-mailadres in. U zult zien dat deze accordeerder gekoppeld moet worden aan de eerder aangemaakte autorisatie-eenheid (afdeling). Controleer of het vinkje “Accordeerder urenregistratie” aangevinkt staat en klik op “Opslaan”. De accordeerder is nu aangemaakt. Klik vervolgens weer op het “Terug” icoon bovenin (deze is nu blauw) om terug te keren naar het begin scherm van de stream.