Overzicht ontrafelingsprofielen per inlener en plaatsing Overzicht ontrafelingsprofielen per inlener en plaatsing

Overzicht ontrafelingsprofielen per inlener en plaatsing

Marel Maathuis Marel Maathuis

Om snel een overzicht te krijgen van welke CAO ontrafelingsprofielen worden gebruikt door welke inleners of flexkrachten, kun je een overzicht krijgen bij de inleners en plaatsingen. Ook andersom is mogelijk. Als je een CAO profiel hebt, kun je gemakkelijk zien welke inleners en plaatsingen gebruik maken van dat CAO profiel.

Bij het overzicht van de inleners kun je de kolom Ontrafelingsprofiel toe te voegen, zodat je in het overzicht gelijk kunt zien welk ontrafelingsprofiel een inlener gebruikt. Ga hiervoor naar Start > Inleners en klik op Ontrafelingsprofiel bij de knop Kolommen

Dit kan ook bij het overzicht van de plaatsingen. Ga dan naar Start > Plaatsingen en klik ook hier op Ontrafelingsprofiel bij de knop Kolommen.

Daarnaast is ook bij het CAO profiel te zien welke inleners en plaatsingen dat profiel gebruiken. Ga naar Start > Xplican > Interpretatieprofielen en klik het CAO profiel aan waarvan je de inleners of plaatsingen wilt zien. Je ziet onderaan twee tabbladen; voor de plaatsingen en inleners.

Bij het tabblad Plaatsingen zie je welke plaatsingen het ontrafelingsprofiel hebben ingesteld. Door op een regel te klikken, opent de aangeklikte plaatsing. Hetzelfde geldt voor het tabblad Inleners. Door op een inlener te klikken, opent de inlener.

Op deze verschillende manieren heb je snel een overzicht van ontrafelingsprofielen per inlener en plaatsing.