Helpbestanden in e-UUR Helpbestanden in e-UUR

Helpbestanden in e-UUR

Marel Maathuis Marel Maathuis

In e-UUR zijn standaard helpbestanden beschikbaar voor de leverancier, inlener en flexkracht. In deze helpbestanden staat informatie over wat een gebruiker op zijn dashboard in e-UUR ziet. Hieronder zie je een voorbeeld van (een deel van) het helpbestand voor de flexkracht.

Als leverancier kun je de helpbestanden vinden onder Start -> Applicatiebeheer -> Helpbestanden

Door op het bestand te klikken, wordt het helpbestand in een nieuw tabblad geopend. Deze standaard helpbestanden kun je onderaan dit artikel vinden in .docx formaat, zodat je deze eenvoudig aan kunt passen.

Eigen helpbestanden toevoegen en verwijderen

Daarnaast heb je hier de mogelijkheid om een eigen helpbestand toe te voegen. Klik hiervoor op de knop Choose File, selecteer je eigen helpbestand en klik op Open. Klik daarna op Upload helpbestand om het bestand toe te voegen aan e-UUR.

De naam van het bestand wordt niet gewijzigd. Als je nu op het bestand klikt, opent jouw eigen toegevoegde bestand in een nieuw tabblad. Je kunt zien dat er een ander bestand is toegevoegd in plaats van de standaard e-UUR bestand doordat er dan een Verwijder knop beschikbaar is.

Met de Verwijder knop kun je je eigen helpbestand ook weer verwijderen. Nadat je op de Verwijder knop hebt geklikt, krijg je de melding of je zeker weet dat je het helpbestand naar het standaard helpbestand wilt terugzeten. Je krijgt onderstaande melding en er is geen Verwijder knop meer.

Helpbestanden bij de inlener en flexkracht

Zowel een inlener als een flexkracht heeft op zijn dashboard de tegel Help

Door te klikken op deze tegel komt er een melding over het dashboard met de knop Download help

Door op die knop te klikken, wordt het helpbestand voor de inlener of flexkracht gedownload.

Ook heb je hier de mogelijkheid om naar veelgestelde vragen (knop F.A.Q.) te gaan of om zelf een vraag te stellen aan de leverancier (knop Stel een vraag). Meer informatie over deze knoppen vind je in de artikelen Hoe stel ik veelgestelde vragen in? en Berichtencentrum - stel een vraag knop

Helpbestanden toevoegen aan de welkomst e-mail

In e-UUR is het mogelijk om bijlagen toe te voegen aan e-mails. Bij de welkomst e-mail kun je dan de helpbestanden toevoegen. In het artikel Hoe voeg ik bijlagen toe aan e-mails? kun je lezen hoe je dit kunt instellen.

De volgende berichtcodes voor de welkomstberichten kun je gebruiken:

• welcome_sc - Welkomstbericht inlener
  • welcome_ve - Welkomstbericht leverancier
  • welcome_fw - Welkomstbericht flexkracht

Aan deze e-mails kun je het helpbestand toevoegen, zodat bijvoorbeeld een flexkracht gelijk het helpbestand al heeft en deze niet in e-UUR hoeft op te zoeken.