Hoe werkt de knop simuleren bij het privacyprofiel? Hoe werkt de knop simuleren bij het privacyprofiel?

Hoe werkt de knop simuleren bij het privacyprofiel?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Na het inrichten van een privacyprofiel kan het handig zijn om te zien welke gegevens nu precies worden aangepast door het door jou ingestelde privacyprofiel. Hiervoor is de knop Simuleren. In dit artikel wordt uitgelegd wat je hiermee kunt doen.

Wil je meer informatie over het inrichten van een privacyprofiel? Die informatie vind je in het artikel Privacy Profiel

Ga naar Start -> Applicatiebeheer -> Privacyprofielen en open een Object waarbij het veld in de kolom Aangepast op Ja staat.

Klik vervolgens op de knop Overig -> Simuleren. Er wordt een Excelbestand gedownload.

In het Excelbestand staat een overzicht van welke gegevens worden beinvloed door het privacyprofiel zoals het profiel op dat moment is ingericht. Op basis van bovenstaand profiel van de flexkracht, wordt onderstaand bestand gedownload. Hierin kun je lezen welke flexkrachten in e-UUR onder het privacyprofiel flexkracht vallen en wat er is ingesteld in het privacyprofiel.

Let op: als een object niet is aangepast (het veld aangepast staat op nee), dan geeft het Simuleren een leeg Excelbestand, omdat er geen gegevens zijn ingevuld. Je krijgt dan in het Excelbestand de tekst Er zijn geen gegevens om te tonen.