Samenvatting privacyprofiel Samenvatting privacyprofiel

Samenvatting privacyprofiel

Marel Maathuis Marel Maathuis

Bij het openen van een privacyprofiel, krijg je een samenvatting van de werking van het privacyprofiel voor het geselecteerde object. Zo kun je in één overzicht zien welke velden privacy gevoelig zijn gemarkeerd, wat de algemene profielinstellingen zijn en welke veldspecifieke uitzonderingen zijn ingesteld.

Hieronder vind je een samenvatting van het privacyprofiel van het object Flexkracht.

Als een privacyprofiel niet is aangepast, dan staat bovenin de knop Openbreken of Bewerken. Is het privacyprofiel wel aangepast? Dan is de knop Openbreken vervangen door de knop Herstellen naar standaard of Bewerken.

Is er in het privacyprofiel gekozen voor de classificatie Niet beschikbaar, dan is dit in de samenvatting terug te zien door een *.

In onderstaand voorbeeld van het privacyprofiel van het object Dossieritem type VOG is het veld Dreigt te verlopen geclassificeerd als Niet beschikbaar. In het overzicht van de samenvatting is dit terug te zien door het *.