Plaatsingsbudget configuratie per inlener Plaatsingsbudget configuratie per inlener

Plaatsingsbudget configuratie per inlener

Marel Maathuis Marel Maathuis

Je stelt per inlener in of er gebruik gemaakt wordt van een plaatsingsbudget. Dit kun je instellen door te gaan naar Start -> Inleners, selecteer de inlener en klik op de knop Bewerken

Zet een vinkje bij Gebruik maken van plaatsingsbudgetten onder Instellingen - Urenregistratie

Signalering

Om een signalering te ontvangen kun je een e-mailadres of meerdere e-mailadressen instellen. Dit stel je in bij de inlener onder Start -> Inleners, selecteer de inlener en klik op de knop Bewerken. Vul onder E-mail bij overschrijding plaatsingsbudget een e-mailadres in. Naar het ingevulde e-mailadres wordt nu een e-mail gestuurd als het plaatsingsbudget wordt overschreden.

Je kunt meerdere e-mailadressen opgeven door deze te scheiden met een puntkomma (zonder spatie). Voorbeeld: e-mailadres;e-mailadres;e-mailadres.

Klik op Opslaan om de instellingen op te slaan.

Budgetverantwoordelijke

Om het plaatsingsbudget in te stellen per plaatsing is de rol Budgetverantwoordelijke beschikbaar. Deze rol kun je instellen voor de inlenergebruiker onder Start -> Inleners, selecteer de inlener en klik op de knop Bewerken. Klik onderaan op het tabblad Inlenergebruikers en klik de gebruiker aan die deze rol moet krijgen. Klik op Bewerken, selecteer onder Rollen de rol van Budgetverantwoordelijke en klik daarna op Opslaan.

Tegel plaatsingsbudget

Voor de inlener is een tegel Plaatsingsbudget exporteren beschikbaar die je aan kunt zetten onder Start -> Dashboard -> Tegels op Dashboards

Klik op Bewerken, zet een vinkje bij Plaatsingsbudget exporteren en klik op Opslaan. Via deze tegel kan de inlener naar het Plaatsingsbuget Overzicht gaan.

Meer informatie over het instellen van het plaatsingsbudget kun je lezen in het artikel Plaatsingsbudget beheer door inlener.