Instellingen (applicatiebeheer) Instellingen (applicatiebeheer)

Instellingen (applicatiebeheer)

Marel Maathuis Marel Maathuis

In e-UUR kun je verschillende opties instellen onder Start > Applicatiebeheer > Instellingen. Voor veel van die instellingen is een apart artikel beschikbaar. Klik op het boek-icoon naast de instellingen om naar het artikel in de kennisbank te gaan. Voor de overige instellingen waarvoor geen apart artikel beschikbaar is, vind je hieronder een korte uitleg.

Let op: mogelijk zijn niet alle instellingen beschikbaar in jouw e-UUR omgeving. Dit is afhankelijk van de modules die je gebruikt.

Onder Instellingen - Algemeen vind je nog de volgende instellingen.

Kostenplaatsen gebruikenEen kostenplaats is één project waar alle uren van de plaatsing op moeten komen te staan. Zet hier een vinkje zodat de kostenplaatsen vanuit de backoffice beschikbaar zijn in e-UUR (niet voor projecten in het algemeen).
Handmatig aanmaken van flexkrachten, inlener en plaatsingen blokkerenWanneer je deze optie selecteert, is het niet mogelijk om flexkrachten, inleners of plaatsingen handmatig aan te maken. Er is geen knop Nieuw beschikbaar.
Alle gebruikersberichten laten staan

Wanneer je een infomelding krijgt, verschijnt rechts onderin een pop-up. Deze pop-up verdwijnt automatisch weer. Wanneer je wilt dat geen enkele melding meer automatisch verdwijnt, maar ze allemaal blijven staan, totdat je ze handmatig weg klikt, zet je hier de optie aan. Zo ben je er zeker van dat gebruikers meldingen hebben gezien.

Enquête Selecteer hier de enquête die je wilt gebruiken.
Herinnering enquête Hier kun je een termijn invullen voor het automatisch versturen van een herinnering voor een enquête die nog ingevuld moet worden.
Welkom tekst voor de login paginaHier kun je een welkomsttekst invoeren. De tekst wordt aan de linkerkant van de inlogpagina geplaatst.
E-mailadres voor MS Excel export uitzendnormVul hier het e-mailadres in waar de MS Excel export naar toe kan worden gestuurd met daarin de flexkrachten die de uitzendnorm bereiken.
Aantal dagen voordat de plaatsing als aflopend wordt gemarkeerdHoud een actueel overzicht van alle plaatsingen. Voer het aantal dagen in waarna de plaatsing automatisch inactief wordt. De telling start na de einddatum van de plaatsing. (Dit kun je ook bij de inlener instellen).
Zichtbaarheidstermijn van toasters (4x)Vul het aantal seconden in voor hoelang een melding zichtbaar is in e-UUR.
Toon "Wist u dat"Selecteer of verwijder het vinkje voor het in- of uitschakelen van de Wist u dat pop-up voor flexkrachten en inleners.
Privacygevoelige velden van flexkracht en kandidaat zijn niet zichtbaar voor de inlenerSelecteer het vinkje voor het niet tonen van het BSN en IBAN-nummer van de flexkracht of kandidaat bij de inlener.