Hoe kan ik foutcode 800 privacyprofiel oplossen? Hoe kan ik foutcode 800 privacyprofiel oplossen?

Hoe kan ik foutcode 800 privacyprofiel oplossen?

Marel Maathuis Marel Maathuis

Als een privacyobject volledig is verwijderd, dan kan er een foutcode 800 komen bij het exporteren van hetzelfde object naar e-UUR. Een object is hetzelfde als het gaat om hetzelfde object en deze hetzelfde externe nummer heeft. Dit kan op de volgende manier worden opgelost.

Ga naar Start > Privacy > Update-instellingen om een overzicht te krijgen van privacyobjecten die volgens het privacyprofiel zijn gewijzigd. Bij Update instelling staat of een object opnieuw kan worden opgestuurd vanuit de backoffice.

De Update instelling wordt automatisch ingesteld op Blokkeren volgens privacystatus. In dat geval is het niet mogelijk om het object nogmaals naar e-UUR te exporteren. Bij het exporteren krijg je dan bijvoorbeeld de volgende melding bij het opnieuw opsturen van een flexkracht:

Fout 800 betekent: Dit item is geblokkeerd voor bewerking vanuit privacy overwegingen. Door de update instelling te wijzigen, kun je het object wel weer exporteren naar e-UUR. Klik op het privacyobject dat je opnieuw wilt exporteren naar e-UUR en klik op de knop Bewerken

Klik op het pijltje naast Update instelling en selecteer Open voor update. Klik daarna op de knop Opslaan

Het privacyobject staat nu ingesteld op Open voor update. Je kunt nu het object opnieuw exporteren naar e-UUR.