E-mailberichten omleiden of blokkeren E-mailberichten omleiden of blokkeren

E-mailberichten omleiden of blokkeren

Marel Maathuis Marel Maathuis

Wanneer je niet wit dat een e-mailbericht bij een inlener of flexkracht terecht komt (afhankelijk van het bericht), kun je ervoor kiezen een e-mailbericht om te leiden of te blokkeren.

Stap 1: Ga naar Start -> Applicatiebeheer -> Berichtsjablonen.

Stap 2: Wanneer het bericht hiertussen staat, klik je op het bericht. Klik op Bewerken en ga verder met stap 4. Wanneer het bericht hier niet tussen staat, klik je op + Nieuw.

Stap 3: Selecteer de berichtoptie achter Bericht. Zie het artikel Overzicht e-mail-, SMS- en pushberichten voor een overzicht van alle berichten.

Stap 4: Geef aan of je wilt dat er een e-mail wordt verzonden naar aanleiding van dit berichttype (Ja of Nee).

Stap 5: Geef achter E-mail verzendmethode aan op welke manier de e-mail moet worden verzonden.

Normaal
: de e-mail wordt naar de ontvanger verzonden.
Omgeleid: de e-mail wordt verzonden naar het adres dat je invoert achter Email omleidingsadres.
Geblokkeerd: er wordt geen e-mail verzonden.

Stap 6: Klik op Opslaan om het berichtsjabloon in te stellen.

Let op: een bericht met authenticatiegegevens mag niet worden omgeleid. Je krijgt dan onderstaande melding bij het opslaan.

Het is wel mogelijk om dit bericht te blokkeren.