Handmatig een reservering (begin-)saldo aan flexkracht toevoegen Handmatig een reservering (begin-)saldo aan flexkracht toevoegen

Handmatig een reservering (begin-)saldo aan flexkracht toevoegen

Marel Maathuis Marel Maathuis

Per flexkracht kan handmatig een (begin-)saldo ingegeven worden per type reservering.

Je gaat naar Start > Flexkrachten selecteert een flexkracht en klikt op Overig > Reservering toevoegen.

Vul de opties in. Hieronder worden deze uitgelegd.

Datum ingegeven saldo

De datum waarop het (begin-) saldo van de flexkracht is ingevoerd.

Max. op te nemen per week

Het maximaal aantal uren/bedrag wat voor dit saldo per week opgenomen mag worden door de flexkracht.

Reservering

Hier kun je het type reservering selecteren waarvoor je een saldo van de geselecteerde flexkracht wilt invoeren.

Ingegeven saldo

Hier kun je het (begin-)saldo invoeren.

Negatief boeken toestaan

Met deze instelling kun je aangeven of een negatief saldo toegestaan is. Deze instelling overschrijft wat is ingevuld als algemene instelling onder Start > Urenbriefjes > Instellingen bij Negatieve reservering saldi toestaan.

Klik op Opslaan. Je krijgt onderstaande melding.

Onderaan bij de flexkracht op het tabblad Reserveringsaldo is het ingevulde reserveringsaldo zichtbaar.

Wil je het reserveringsaldo wijzigen? Klik dan hier op de reservering en klik daarna op Bewerken of Verwijderen.